Minigolf 2017

Op 1 juli j.l. organiseerde de Minigolfclub Appelscha in het kader van 500 jaar Ooststellingwerf een dorpenkampioenschap minigolf. Ieder team moest bestaan uit 5 spelers in verschillende leeftijdscategorieŽn.
Het Ravenswoudse team was bijeengebracht door Margaret van Beek en werd gevormd door Timo Schaefer, Samantha van der Sluis, Rolf Bremerman, Femke Schaefer en Aafke Wieling. Het was het team met de grootste variatie in de leefdtijdsopbouw: de jongste was nl. 10 jaar (in de categorie jonger dan 20) en de oudste 89 jaar (in de categorie ouder dan 60).
Ravenswoud eindigde op een eervolle derde plaats. Na afloop werd er nog een clinic gegeven door enkele professionele minigolfspelers (laatste foto). Slaghouding en inzicht hoe je via de hindernissen in de baan de juiste richting kiest om de hole in de minste slagen te bereiken, zijn van doorslaggevende betekenis.


het team voor vertrek naar Appelschabij de prijsuitreikingmet de medaillesde verzorging was in ordede verzorging was in ordebelangstelling voor de professionele clinic