Sportief plezier in
RAVENSWOUD

De vorig jaar in Ravenswoud gehouden sportieve dorpsmiddag kreeg afgelopen zondag een groots opgezet vervolg in de vorm van een zeskamp.
Die was georganiseerd in nauwe samenwerking tussen de Dorpsvereniging, het Dorpshuis en De Woudlopers, een actieve club jongeren uit de wijde omgeving die een groot aandeel had in het succes van deze dag.
Niet minder dan 12 teams van minstens 5 personen streden twee aan twee om de punten bij de zes verschillende uitdagingen. Water en modder speelden daarbij een belangrijke rol, maar soms kwam het aan op behendigheid (banden stapelen) of brute kracht en gewicht (touwtrekken).
In het Dorpshuis werd de middag afgesloten door voorzitter Arian Heijs. “Ik heb vandaag alleen maar glimlachende gezichten gezien”, sprak hij. “Geweldig om zoveel mensen uit het dorp én ver daarbuiten hier sportief met elkaar bezig te zien”. Hij reikte prijzen uit aan de teams Deryan’s Fanclub (1e), Team Lieke (2e) en Team Zonder Naam (3e).
De barbecue hield daarna ruim over de 100 mensen nog lange tijd in en om het dorpshuis: al met al een zeer geslaagde dag.


Foto's gemaakt door Eric van Beek