Activiteiten van de 50+ groep uit

RAVENSWOUD


Vol energie is de 50+ groep het seizoen 2009-2010 ingegaan en de start was dit keer op het midgetgolf terrein in Appelscha. Gelukkig hadden we dit jaar eindelijk de kans weer buiten te spelen. Vorige jaren weken we, vanwege de regen, uit naar "Het klaverblad" ook in Appelscha. Maar buiten is het echt nog leuker. De 50+ leden streden om "geen" prijs, die was er namelijk niet. bezuinigingen??? Onbelangrijk, het gaat om een gezellige middag en dat was als vanouds weer zeer geslaagd.
De "jaarvergadering" zal weer in het dorpshuis plaats vinden op 30 Oktober Ĺ8 sŗvonds, er zijn altijd wel wat dingetjes die we moeten mededelen. Maar het belangrijkste is toch weer er met gebruik van de "oud Hollandse spellen" een fijne avond van te maken en we rekenen dan wel op "grote"prijzen voor de winnaar. En natuurlijk het eerste kopje koffie : van de 50+ groep. Het bestuur heeft de zomer en voorjaar gebruikt om weer allerlei leuke bezigheden en tripjes te bedenken, maar dit jaar hebben we ook de mening gevraagd van de leden om een 3 tal ideŽn aan te kruisen welke hun voorkeur hebben. De overblijvende leuke dingen doen we natuurlijk ook.
Als U denkt; verhip, waarom doe ik niet mee met de 50+ groep, wel nu mail Hans Wilhelmus even om ook mee te doen: j.p.w@hccnet.nl 0516 433211

Kijk ook maar eens naar de foto`s van wat we aan andere activiteiten hebben ontplooit in de loop der jaren, op deze site.