Activiteiten van de 50+ groep uit

RAVENSWOUD


Voor de 50+ groep is vandaag,we schrijven: zondag 21 september, het seizoen weer met harde hand van start gegaan, met een partijtje "Boerengolf".
We zijn daarvoor naar het Drentse Amen gereden. Na eerst wat uitleg gekregen te hebben over de boeren spelregels hebben we alle moed verzameld en hebben in Ī 2 uur het parcours in vele slagen afgelegd. Het vermijden van de koeievlaaien is toch nog een hele kunst ! En dan ook nog een parcours met diepe, ja hele diepe, slootjes, dat maakt het ook al niet makkelijker en dan nog de stroomdraden vermijden? Je vraagt je wel eens af: wat doe ik hier eigenlijk. In ieder geval: het was weer iets nieuws wat we hier hebben uitgeprobeerd. Na de drankjes weer terug naar Ravenswoud uiteraard. We zoeken steeds naar "leuke" dingen die we met elkaar kunnen doen, dus vandaar. Uiteraard alles onder de vlag van leuk en gezellig.
Vrijdag 17 Oktober komt daar de jaarlijkse avond met oud Hollandse spelletjes achteraan terwijl we die avond meteen benutten om wat mededelingen te doen en wat inzicht in de financiŽn van de 50+ groep te verschaffen. Het blijkt zo te zijn dat we die avond de koffie gratis kunnen uitdelen. Het zal wel net als vorige jaren een enerverende avond worden, (vooral bij het hamertjes spel) zo doen we iedere maand iets anders, zoals U bij de diverse fotopagina`s kunt bewonderen.Als U nu denkt: ik ben de vijftig ook al voorbij en ik wil ook wel eens wat nieuws, wel, geef U dan op als 50+ lid.